Profiel

Foto Jan Groeneveld

Sinds 1995 heeft Jan zich voornamelijk bekwaamd op het gebied van project management. Hij heeft jaren ervaring in de rol van project manager en adviseur en heeft al diverse (Fixed Price) projecten succesvol afgerond.
Dit heeft ertoe geleid dat Jan zich ontwikkeld heeft tot een breed inzetbaar persoon waarbij ruime ervaring met diverse complexe organisatorische en technische omgevingen is opgedaan.

Als persoon is Jan in staat zich snel meester te maken van complexe materie waarbij hij het overzicht bewaart. Hij verplaatst zich gemakkelijk in de wensen van de opdrachtgever en toont hierbij een grote betrokkenheid.
Door zijn opgedane ervaring is Jan in staat een brug te slaan tussen organisatorische en technische facetten waarmee hij te maken krijgt en hier sturing aan te geven. Motivatie van de mensen om hem heen van groot belang vindt hij van groot belang en hij besteedt hieraan dan ook de nodige aandacht. Jan heeft dan ook diverse collega's en klanten gecoached.

Business Card

Neem gerust contact met ons op: Wij helpen u graag!!!


Wist u dat Tepict ook audits op projecten uitvoert? De rapportages van audits kunnen u helpen inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van het project of ondersteunen bij het verder aansturen van uw project.

Tepict

Icon Owner Jan Groeneveld
Icon eMail Jan Groeneveld
Icon CellPhone +31624610824

Vestigingsadres

Westkil 35
3356MA Papendrecht
The Netherlands


Aanvullend

Icon LinkedIn Profiel op LinkedIn
Icon vCard Download vCard
Icon VAR WUO Download VAR